maanantai 16. toukokuuta 2011

Autotoikkaus

Eräs Markonkin hyvä ystävä on rahavaikeuksissa, rahaa ei yksinkertaisesti ole. Tämä ystävä joutui laittamaan autonsa seisontaan, jotta ei joudu maksamaan vakuutusmaksuja ja auton muita menoja. Menoja kun on, vaikka auto ei liikkuisi senttiäkään. Toisaalta, tuo ei oikein tee hyvää autollekaan. Auto on suunniteltu liikkumaan, ja kumma kyllä, se pysyy paremmin kunnossa jos se on käytössä.

No, tämä ystävä on erittäin älykäs. Tietoisuus uusista mahdollisuuksista on avautunut hänelle, kyllähän 'Lyyti' hieman avitti tätä asiaa, myönnän. Nyt tämä ystävä on oivaltanut toikkauksen. Se on upeaa, sillä kuulkaapa tätä.

Hän oli keskustellut yhden kaverinsa kanssa autostansa ja siitä, miksi se on seisonnassa. Kaveri oli miettimässä työnsä takia toisen auton ostamista ja totesi, että hän kyllä tarvitsisi autoa. Toisaalta, ostamiseen ei oikein ollut varaa. Arvakkaapa mitä tämä ystävä ehdotti?! Hän ehdotti kaverilleen, että saat auton käyttöön, jos maksat vakuutusmaksut ja muut kulut. He tekivät sopimuksen, että näin toimitaan. Kaveri ei tarvitse hänen autoaan muuta kuin viikolla työpäivinään klo 8.00 - 16.00. Sen jälkeen auto on omassa käytössä, jos hän sitä tarvitsee. Viikonloppuna hän saa myös autonsa käyttöönsä, joka siis muutoin olisi ajokiellossa,  jos vaikka haluaa käydä katsomassa Markonkia. 

Kun antaa niin saa, niin se on. (*)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti